top of page

Anbefalinger:

"

Jeg kommer til alle Mias arrangementer på Holsted bibliotek med ”mine” børn. Hun har virkelig godt fat i børnene og kommer omkring alle sanser. Vi får alle rørt os, synger og leger. Både børn og mine kollegaer nyder at være sammen med Mia. Mia er mild, glad og smilende, og børnene fatter hurtigt tillid til hende.

Vi har kun ros til Mia.

Gunhild, Dagplejer

"

Randers Bibliotek har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mia i forbindelse med en kulturfestival. Mias evne til ved hjælp af fortællingen og tegnin at tryllebinde en gruppe børn er fascinerende. Mia formår at rumme alle børnene, så både de modige og knap så modige får mulighed for at blive en del af den historie, der vokser ud af papiret. Randers Bibliotek kan kun anbefale Mia hvis du vil tilbyde børn en tidslomme med fortælling, fantasi og eventyr.

Sanne Andersen, Børnebibliotekar

"

Super til de små. Fint med så mange hurtige skift, så børnene bevarer fokus.

Dagplejen Anemonen

"

Super godt. Børnene var helt med. 

Påskegårdens Stordagpleje

"

Det var rigtig godt. Dejligt med et arrangement for de 0-3 årige. Det var noget børnene fik meget ud af. Vi i Mælkebøtten kommer gerne igen en anden gang.

 Dagplejen Mælkebøtten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"

Det var rigtig godt. Børnene viste interesse hele forestillingen igennem, og de mange skift mellem sang, fortælling og sanseoplevelser gjorde, at det faldt naturligt og nemt at fastholde børnenes interesse. 

Dagplejen Mariehønen

 

 

“Det var rigtig godt. Dejligt med et arrangement for de 0-3 årige. Det var noget børnene fik meget ud af. Vi i Mælkebøtten kommer gerne igen en anden gang.” Mælkebøtten

bottom of page